Hajléktalanság hajléktalan és szociális szemmel - avagy: mit kell tudnunk a róluk?

A  Hajléktalanokért Közalapítvány által megvalósított FogLak projekt2 a Szociális Szakmai Szövetséggel közösen kerekasztal beszélgetést szervez a hajléktalanságról, a hajléktalan emberek életéről, kivezető utaikról, és a hajléktalanellátás általi segítségnyújtásról 2013. október 14-én 17-19h között, a 3Sz Budapest IX. kerületi, Liliom u. 8.sz. alatti termében.

Ha eljössz, egy kávé mellett megtudhatod, hogy az út, ahol Te munkába indulsz, másnak esetleg miért a nappalija, és felteheted mindazon kérdéseidet, amelyek a mindennapi életed során felmerülnek benned a hajléktalan emberekkel kapcsolatosan, illetve meghallgathatod egy hajléktalan ember személyes élettörténetét is.

A beszélgetésben részt vesz Gurály Zoltán, szociológus, a Menhely Alapítvány módszertani vezetője, Kovács István hajléktalan ember, valamint Kepe Róbert, szociális munkás, a Fedél Nélkül utcalap koordinátora.

Moderátor: dr. Krémer Balázs, szociálpolitikus, a 3Sz elnöke.

A rendezvényre várunk diákokat, polgárokat, szociális szakembereket - mindenkit, aki vagy nem érti a hajléktalanságot, vagy felháborítja az utcán élő hajléktalan, vagy dühíti a jelenség, vagy sajnálatot érez, vagy egyszerűen csak kíváncsi!

A rendezvényre jelentkezni 2013.10.11-én 11h-ig a 3Sz e-mail címén: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. lehet.

A jelentkezéseket csak korlátozott számban tudunk fogadni! A részvétel ingyenes!