A kiemelt projekt egyik célja, hogy bizonyítékalapú segítséget nyújtson a kormányzati szociálpolitika társadalmi integrációt célzó, és azt erősítő döntéseihez.

A hajléktalan emberekkel kapcsolatos hatékony szociálpolitikai intézkedések születése érdekében a kiemelt projekt, és a „Február Harmadika” Munkacsoport – kapcsolódva a megszokott éves felméréshez – közös adatfelvételt, és adatelemzést készít a TÁMOP-5.3.3 programok keretében támogatásban részesülő hajléktalan emberekről.

Letöltés

A Hajléktalanokért Közalapítvány által konzorciumi formában megvalósított FogLak projekt2 tájékoztatja a TÁMOP-5.3.3-13/1 konstrukción induló hajléktalan-ellátó szervezeteket, hogy a projektek megkezdésének időpontjára a pályázók által feltett kérdésre az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. az alábbi választ adta: 

Bővebben...

A Hajléktalanokért Közalapítvány által konzorciumi formában megvalósított FogLak projekt2 tájékoztatja a TÁMOP-5.3.3-13/1 konstrukción induló hajléktalan-ellátó szervezeteket, hogy a pályázat benyújtásának feltétele a fent nevezett kiemelt projekttel való együttműködési megállapodás megkötése. 
Az együttműködési megállapodás sablonja a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján elérhető (http://www.nfu.hu/doc/4274). 
Kérjük a pályázatot benyújtani kívánó szervezeteket, hogy a fent nevezett együttműködési megállapodást (26. melléklet) a pályázó szervezet adataival kitöltve küldjék el doc., docx, formátumban az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címre, amelyet aláírás után a megállapodásban rögzített postacímre küldünk.
Az esetlegesen felmerülő kérdéseikkel keressék: Kemecsei Judit szakmai tanácsadót, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen, vagy a +36/30/3268067-es telefonszámon.