AZ UTCÁN ÉLŐ HAJLÉKTALAN EMBEREK TÁRSADALMI VISSZAILLESZKEDÉSÉNEK, SIKERES MUNKAERŐ-PIACI INTEGRÁCIÓJÁNAK MEGALAPOZÁSA (TÁMOP-5.3.2-12/1-2012-0001 AZONOSÍTÓSZÁMÚ PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSÁRÓL)

A Hajléktalanokért Közalapítvány, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesülettel és a SAVARIA REHAB-TEAN Szociális Szolgáltató és Foglalkoztatási Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft-vel, mint konzorciumi partnereivel „Az utcán élő hajléktalan személyek társadalmi visszailleszkedésének, sikeres munkaerő-piaci integrációjának megalapozása” (FogLak projekt2) program keretében 2012. december 1. – 2015. szeptember 30. közötti időszakban a hajléktalan-ellátásban résztvevő szervezetek szakmai és módszertani támogatását segítette elő, a TÁMOP-5.3.2.-12/1-2012-0001 azonosítószámú projekt keretében.

Bővebben...

Munkahelyteremtéssel és lakhatás biztosításával lehet leginkább segíteni a hajléktalanokon -hangzott el a Humán Szolgáltató Központ „az utcán élők visszailleszkedését” segítő projekt-megnyitóján. Országosan legalább tízezren élnek fedél nélkül. Az „Alfa” projekt ezeken az embereken próbál segíteni.

Bővebben...

A Hajléktalanokért Közalapítvány, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesülettel és a SAVARIA REHAB-TEAM Szociális Szolgáltató és Foglalkoztatási Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit kft.-vel, mint konzorciumi partnereivel „az utcán élő hajléktalan személyek társadalmi visszailleszkedésének, sikeres munkaerő-piaci integrációjának megalapozása" program keretében a hajléktalan-ellátásban résztvevő szervezetek szakmai és módszertani támogatását segíti a támop-5.3.2-12/1-2012-0001 azonosító számú projekt megvalósításának folyamatában.

Bővebben...